CatchDM, Catch the right customer!

Over CatchDM

CatchDM, Catch the right customer!

Als specialist op het gebied van doelgroepen en doelgroepbenadering, helpt CatchDM bij het werven van nieuwe klanten en het vinden van de juiste prospects. Op basis van jarenlange ervaring in direct marketing op de listbrokingmarkt kunnen wij adviseren op het gebied van adresbestanden en doelgroepen. Wij helpen om de juiste prospects (kosten)efficiënt te bereiken en streven ernaar om met behulp van goede doelgroepselecties een maximale respons te realiseren.

Listbroking

Als onafhankelijk listbroker is CatchDM gespecialiseerd in het leveren van consumentenadressen, zowel offline als online. Op basis van onze ervaring kunnen we adviseren over verschillende bestanden en uiteenlopende doelgroepen. CatchDM kan zonder meerkosten alle beschikbare adresbestanden op de Nederlandse markt aanbieden. Van postorderkopers tot tijdschriftenabonnees, van respondenten op landelijke vragenlijsten tot telemarketingrespondenten, CatchDM vindt voor iedere campagne de juiste prospects!

Leadgeneratie

Naast listbrokingactiviteiten kan CatchDM helpen met het genereren van concrete salesleads, het opbouwen van een prospectdatabase of het verzamelen van inschrijvingen voor e-mailnieuwsbrieven. CatchDM genereert in samenwerking met een aantal gerenommeerde partnerbedrijven leads voor klanten op basis van cost per lead. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van online enquêtes die onder vele duizenden consumenten worden verspreid. Het is mogelijk om deel te nemen in één van de kwalitatieve enquêtes van de partnerbedrijven van CatchDM. U ontvangt de gegevens van de consumenten die hebben aangegeven interesse te hebben in uw product of dienst. U kunt deze leads direct opvolgen om een maximaal rendement te realiseren.

Multimediale Concepten

Het goed combineren van offline en online kanalen kan een grote meerwaarde hebben voor een klantwervingscampagne. Vandaag de dag heeft bijna ieder huishouden toegang tot het internet. Om een mail- of telemarketingcampagne een extra boost te geven is het zeer interessant om de mogelijkheden van een multimediale aanpak te testen.
CatchDM heeft voor verschillende klanten met succes multimediale concepten uitgevoerd. Bij deze concepten worden verschillende mediakanalen ingezet (zowel online als offline) binnen dezelfde doelgroep om de consument optimaal kennis te laten maken met een aanbieding of propositie. Met behulp van een goede combinatie van de verschillende mediakanalen kan een sterke impuls worden gegeven aan de response op een campagne.

Neem contact op

Bent u op zoek naar adresbestanden voor uw direct marketing acties? Of bent u op zoek naar nieuwe klanten en prospects voor uw producten en diensten? Neem dan vrijblijvend contact op met CatchDM! Wij informeren u graag over de mogelijkheden waarmee CatchDM u kan helpen om uw doelgroep te bereiken.