Nieuwe exclusieve telemarketingbestanden Vlaanderen

LeeuwVlaanderen

Naast een aantal goed scorende adresbestanden in Nederland heeft CatchDM als listmanager nu ook exclusief de beschikking over een aantal interessante en groeiende adresbestanden voor telemarketing in Vlaanderen: Actieplein Vlaanderen, Hotel Gold Card/Elderzzz Vlaanderen en Media 4 Kids Vlaanderen.

Actieplein Vlaanderen heeft een gevarieerd aanbod van kortingsbonnen, gratis producten, speciale voordeelacties en prijsvragen voor consumenten die zich inschrijven. Op Actieplein.be staat dagelijks een compleet overzicht met de leukste gratis prijsvragen, kortingsacties en diverse aanbiedingen. In dit bestand van deelnemers zitten ca. 27.500 adressen + telefoonnummers. Daarnaast zijn er zo’n 35.000 e-mailadressen beschikbaar voor mailings. Het bestand met e-mailadressen groeit zeer snel en heeft hoge opens op wekelijkse actiemails.

Media 4 Kids is verantwoordelijk voor de exploitatie van de Max Media Kinderboekenclub en is nu ook actief in Vlaanderen. Media 4 Kids richt zich in Vlaanderen op gezinnen met kinderen in de leeftijd van 0 tot 5 jaar. Iedere maand ontvangen de leden een zorgvuldig samengesteld pakket met kinderboeken, afgestemd op de leeftijd van het kind. De 18.000 adressen + telefoonnummers van de leden zijn via telemarketing geworven. Het is een zeer snel groeiend bestand met een zeer responsegevoelig doelgroep.

Met Hotel Gold Card/Elderzzz Vlaanderen kunnen mensen gratis overnachten in ruim 1.000 hotels in Europa. De enige voorwaarde is dat het ontbijt en diner worden genuttigd in het hotel. De doelgroep zijn mensen die via telemarketing hebben gereageerd op actie-aanbiedingen. Het betreft dus een zeer responsegevoelige doelgroep. Dit bestand bevat 13.000 adressen + telefoonnummers en is zeer interessant om in te zetten voor diverse telemarketingcampagnes.

Meer informatie over de exclusieve listmanagementbestanden van CatchDM in Nederland en Vlaanderen? Klik hier voor de complete lijst met adresbestanden en alle factsheets.