Happy Cactus neemt online leadgeneratiebedrijf Permission over

Logo Happy Leads

Happy Cactus, het bureau voor cross channel merk- en klantactivatie uit Eindhoven, neemt een meerderheidsbelang in Permission. Door de overname van Happy Cactus kan Permission, specialist in online leadgeneratie, klantwerving en databaseverrijking, snel verder groeien en haar service en dienstverlening sterk uitbreiden. Permission heet vanaf vandaag Happy Leads en zal zich vestigen in de Blob in het centrum van Eindhoven.

Mathijs Visser, directeur en mede-eigenaar van Happy Leads: “Met Permission zijn we al ruim 5 jaar lang succesvol in leadgeneratie, klantwerving en databaseverrijking. Door de overname en de samenwerking met Happy Cactus voegen we in één keer 25 jaar extra ervaring in creatieve en effectieve actiemarketing toe aan ons bedrijf. Door de nauwe samenwerking ontstaan er meer mogelijkheden om klanten te helpen met totaaloplossingen en vernieuwende online concepten op het gebied van klantwerving en leadgeneratie. We zijn erg trots op deze stap en zijn blij met onze nieuwe naam Happy Leads!”

Walter van de Wege, directeur Happy Cactus: “Permission, dat we vanaf nu Happy Leads noemen,  sluit perfect aan bij de activiteiten van ons bureau. Waar we voorheen succesvolle acties en campagnes ontwikkelden die onze opdrachtgevers daarna zelf inzetten, kunnen we nu ook hun doelgroep zoeken, vinden en benaderen. Zo kunnen we de hele conversiefunnel voor onze opdrachtgevers invullen. Van activatiecampagnes tot transacties. Waarbij we onder bepaalde voorwaarden ook bereid zijn om gedeelde verantwoordelijkheid te nemen voor te behalen resultaten!”

Happy Leads helpt bedrijven met het werven van nieuwe klanten, het genereren van leads of inschrijvingen voor nieuwsbrieven, het opzetten van emailcampagnes voor het bereiken van specifieke doelgroepen en met het verrijken van databases. Happy Leads is voor verschillende klanten en met verschillende soorten acties actief in Nederland, België en Duitsland. Happy Leads zal haar activiteiten voortzetten vanuit Eindhoven, waar ook de zusterbedrijven Happy Cactus (merk- en klantactivatie), Happy Idiots (online marketing), Happy Online (web- en app-realisatie) en Happy & Healthy (specialist in healthcare marketing) gevestigd zijn.